Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Tavsiye Animasyon Filmler

Animasyon Filmleri Bonusu. En iyi animasyon filmler.


Herkesin Izlemesi Gereken 10 Animasyon Film Bilgili Okul Animasyon Filmler Animasyon Film

Sizin için hazırladığımız en iyi 25 animasyon film listesinde tüm zamanların en çok sevilen animasyon filmlerine yer verdik.

Tavsiye animasyon filmler. Into the Spider-Verse olmazsa olmaz. Bu hayat dolu DisneyPixar yapımı film Meksikada kutlanan Ölüler Günü Festivalinden ilham alıyor. Şahane filmlerle yılı noktalarken 2021in en iyi animasyonlarını içeren bir listeyi de sizlerle paylaşmayı ihmal etmedik.

Evinizdeki Keyif Film izle - Full HD Film izle 1080p izle Türkçe Dublaj Türkçe Altyazılı Güncel En Yeni Filmleri Yüksek Kalitede İzleyin. Sayfayı sık kullanılanlarınıza eklemeyi unutmayın. 73 4 Ay Önce.

Kayıp Balık Nemo olarak çevrilmiş olan bu film 2004 yılında Türkiyede gösterime girmiştir. 51 Animasyon Film Tavsiyeleri 52 The Prince Of Egypt 53 Eldorado 54 Kubo and The Two Strings 55 Treasure Planet 56 Wreck it Ralph 57 Croods 58 How to Train Your Dragon 59 Kung Fu Panda 60 Up 61 A Bugs Life 62 Moana 63 Monsters Inc 64 Klaus 65 Lego Movie 66 Gitmeden Diğer Tavsiyelerime Göz At. Nathan Greno Byron Howard Stars.

İşte en iyi 25 animasyon film listemiz. Her çocuğun mutlaka izlemesi gereken harika animasyon filmlerinden oluşan bu listeye mutlaka göz atmalısınız. 84 Oyuncak Hikâyesi Toy Story IMDb.

1 Ruhların Kaçışı Spirited Away 2001 En İyi 25 Animasyon Film Ruhların Kaçışı Hayao Miyazakinin en değerli yapıtlarından biridir. 18 Rüzgarlı Vadi Kaze no Tani no Naushika IMDb Puanı. 83 Buz Devri Ice Age IMDb.

Aamir Khan Filmleri izle. Frank Baumun The Wonderful Wizard Of Oz adlı romanından uyarlanan sinema filmi The Wizard Of Oz Oz Büyücüsü 1939 senesinde vizyona girdi. Ruhlar aleminde geçen en iyi animasyon filmleri arasında yer alan Ruhların Kaçışı Oscar kazanan ilk anime filmidir.

İçlerinde Kedi Köpek At ve hatta Pelikanların bile olduğu bu filmleri ben fazlasıyla beğendim. 86 Coco IMDb. 82 Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Snow White and.

The magically long-haired Rapunzel has spent her entire life in a tower but now that a runaway thief has stumbled upon her she is about to discover the world for the first time and who she really is. Film açıklamalarında Beyazperde. Sonrasında maceramız başlar.

Pek animasyon film sevmeyen biri olarak filmi çok başarılı buldum ve keyifle izledim. Hemen kolları sıvadım ve izleyip tavsiye ettiğim en iyi hayvan filmleri neler şöyle hepsini bir listeledim. En iyi animasyon filmleri arasında birinci sırada Finding Nemo yer alıyor.

-Bu video bölüm biri kapsamaktadır devamı gelecektir-Madagaskar videosu 2filme aittir IMDb puanı ise birinci filme-Sıralamanın bir anlamı yok rastgele. 4 Yönetmenlere Göre Filtrele 5 METROPOLIS 6 Planet Of The Apes 1968 Maymunlar Gezegeni 7 Otomatik Portakal A Clockwork Orange 8 Andromeda Esrarı The Andromeda Strain 9 SOLARİS 1972 10 Üçüncü Türden Yakınlaşmalar Close Encounters Of The Third Kind 11 İz Sürücü Stalker 12 Yaratık Alien 13 Bıçak Sırtı Blade Runner 14 Şey The. Alita Savaş Meleği - Alita Battle Angel - HD Aksiyon Film izle TR Dublaj Altyazı 2019 Filmleri IMDB.

Moana Karmakarışık Tangled Kayıp Balık Nemo The Finding Nemo Zootropolis Zootopia Aslan Kral Lion King Güzel ve Çirkin Yukarı Bak Up Buz Devri Ice Age Oyuncak Hikayesi Toy Story Shrek Karlar Ülkesi Frozen Ruhların Kaçışı Spirited Away ve Ratatuy. Çöküş Der Untergang 2004. Spirited Away Benzeri Filmler.

Kesinlikle izle çok iyi gercekçi dram ve aksiyon doğal bir senaryo oyuncularda cok iyi. Animasyon filmleri sevenlerin en sevdiği sayfa bu sayfa olacaktır. Victor Fleming Richard Thorpe Mervyn LeRoy ve King Vidorun yönetmenliğini yaptığı film iki dalda Oscara layık görülürken dört dalda da Oscara aday gösterildi.

Yürüyen şato 2004 IMDb. İzlemeniz Gereken En İyi Animasyon Filmleri Ruhların Kaçışı Spirited Away IMDb. Hayao Miyazaki animeleri bizleri büyülemeye devam ediyorlar.

En İyi Animasyon Film Oscarını kazanan Zootropolis de mutlaka izlemeniz gereken yapımlardan bir tanesidir. Bir değil tam iki Oscar ödülü kazanarak 2017de En İyi Animasyon Filmi ve En İyi Şarkı ödüllerinin sahibi olan filmin kahramanı. Rumi Hiiragi Miyu Irino Mari Natsuki.

Türkçe Film İndir animasyon türünde filmleri türkçe ve tek link olarak izlemenize olanak sağlıyor. Mandy Moore Zachary Levi Donna Murphy Ron Perlman. İsyan - Never Back Down.

84 Vol-i Wall-E IMDb. Snow White and the Seven Dwarfs yani Türkçe ismiyle Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler hikayesinin Disney tarafından yapılan film versiyonu da listede dikkat çeken filmler arasında. Ailecek izlenebilecek en keyifli animasyon filmlerden biri olan Yukarı Bak Güney Amerikanın muhteşem doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksenın hikayesini anlatmaktadır.

Tüm zamanların en iyi animasyon filmleri arasında elbette diğer listeleri de yer alan Toy Story 4 ve Spider-Man. 75 Yürüyen Şato Howls Moving Castle IMDb. Animasyon Filmleri Türkçe Animasyon Filmleri Animasyon Filmleri İndir Ailenizle güzelce vakit geçirebileceğiniz animasyon filmler burada.

Size burada birçok film tavsiye listesi hazırladım fakat fark ettim ki en önemli listeyi henüz hazırlamamışım. Yaşadığımız bu süreçte yani evlerimize kapandığımız bu dönemde evde yapabileceğimiz bir çok aktivite var aslında. Her biri de hayvan sevgisini hayvanların.

Verdiği mesajlarla büyük küçük herkesin. 46 Yok Olan izle. Aralarında hâlâ izlemedikleriniz varsa zaman kaybetmeden izlemenizi tavsiye ediyor ve sizi bu yıl adından sıkça söz ettiren yapımların yer aldığı 10 filmlik listeyle baş başa bırakıyoruz.

Onlardan en önce geleni ailemizle vakit ge. İlk üç günde 70 milyon hasılat yapan bu film en iyi animasyon filmleri içinde bir numarada yer almayı hak etmiştir. Sakin zamanda izlenecek bir film.

Nemo Dory Darla karakterlerdir.


Her Cocugun Mutlaka Izlemesi Gereken 30 Animasyon Filmi Egitimpedia Disney Brave Brave Movie Brave Wallpaper


Her Cocugun Mutlaka Izlemesi Gereken 30 Animasyon Filmi Animasyon Dijital Sanat Yaratici Fikirler


Troller Berger Parlak Pirilti Komik Animasyon Filmler Animasyon


Mukemmel Bir Animasyon Cilgin Hirsiz Cilginhirsiz Cilginhirsiz2 Animasyon Film Filmizle Blog Blogger Gozdeninevinden Goz Cilgin Hirsiz Animasyon Film


Her Cocugun Mutlaka Izlemesi Gereken 30 Animasyon Filmi Egitimpedia Animated Movies For Kids Animated Movies Kid Movies


Her Cocugun Mutlaka Izlemesi Gereken 30 Animasyon Filmi Egitimpedia Animated Movies For Kids Kid Movies Good Movies

Posting Komentar untuk "Tavsiye Animasyon Filmler"