Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Animasyon Hayvanlar şehri

Hayvanlar Şehri Zootopia filmini sitemizden Zootopia adında orijinal ismiylede bulabilirsiniz. Polis olma hayalleri kuran bir tavşanın tarlasından ayrılıp metropole gitmesiyle başına gelmedik kalmaz.


Zootropolis Hayvanlar Sehri Film Konusu Zootopia Hayvanlarin Bir Arada Yasadigi Cok Buyuk Bir Sehirdir Bu Sehirde Yasayan Bir Tavsan Olan Ju Macera Film Suc

Hayvanlar Şehri Zootopia Disneyin vizyona soktuğu 55inci filmidir.

Animasyon hayvanlar şehri. Son derece başarılı bir animasyon olan Zootopia Hayvanlar Şehri filminin orijinal seslendirme ekibinde Ginnifer Goodwin Jason Bateman Idris Elba Jenny Slate ve Clawhauser gibi dünyaca ünlü aktris ve aktörler yer alır. Zootopia hayvanların bir arada yaşadığı çok büyük bir şehirdir. 2016 yılında Akademi ve Altın Küre tarafından En İyi Animasyon Film seçilen Zootropolis.

Bir gün Nick işlemediği bir suçla itham. Zootropolis Hayvanlar Şehri izle 2016 ABD Animasyon Macera Komedi Suç Aile Gizem türündeki yapımı Türkçe Dublaj hd kalitede hdfilmcehennemi den izleyebilirsiniz. Bu şehirde yaşayan bir tavşan olan Judy Hopps polis teşkilatına yeni yazılmıştır.

Projeyle yaklaşık 800 yıllık bir kent dokusunu tekrar görünür kılmak ve bugün neredeyse tümüyle harap olmuş kentin tanıtımını sağlamak amaçlanıyor. Hayvanlar Şehri Zootopia ile listemize devam ediyoruz. Sing 2 2016 yapımı Şarkını Söyle animasyonunun devamı olacak.

Hayvanlar Şehri - izle 720p izle 1080p hd izle filmin bilgileri konusu oyuncuları tüm serileri bu sayfada. Byron Howard ve Rich Moore. Hayvanlar Şehri Zootopia IMDb Puanı.

Bir gün Nick işlemediği bir suçla itham edilir. Judy isimli bir tavşanın okul gösterisi edasıyla yaratmış olduğu küçük performans gösterisiyle film başlıyor. Eski şehir ise kalenin güneyinde olup farklı milletlerden 30 bin kişi yaşıyordu.

Bu şehirde yaşayan bir tavşan olan Judy Hopps polis teşkilatına yeni yazılmıştır. Vanın bugünkü merkezi 100 yıl önce bahçeydi. Hayvanlar Şehri Filminin Konusu.

Film ile ilgili görüşlerinizi yorum kısmından belirtebilirsiniz. Hayvanlar Şehri Zootopia insanın var olmadığı bir dünyaya izleyicisini götüren bir animasyon filmi. Başarılı olmak için mücadele.

Full HD Film izleme keyfini ayağınıza getirdik. Hayvanlar Şehri Zootropoliste herkes her şey olabilir Walt Disney Animasyon Stüdyoları 92 yıllık geçmişinde Mickey Mouseun kısa çıkış filmi Steamboat Willie Bambi Dumbo Ormanın Kitabı Robin Hood ve Aslan Kral gibi konuşan hayvanlı filmlerden oluşan uzun ve mühim bir miras yarattı. A melting pot where her ortamdan hayvanın bir arada yaşayıp kaynaştığı bir yer en büyük filden en küçük fareye her ne olursan ol parçası olabileceğin bir yer.

Oy oy oy bayılıyoruz hayvanların hayvan olmaktan çok. 3D Animasyon ile Eski Van Gezisi. Hayvanlar Şehrinde polis bir tavşan ve dolandırıcı bir tilkinin bir vakada iş birliği yapmasını izliyoruz.

Online sinema film izle platformumuzda en yeni filmleri en yüksek kalitede izleme ayrıcalığını yaşayın. Animasyon filmlerini 1080p full hd kalitesinde izleyin. Hayvanlar Şehri - YouTube Hayvanlara ait bir dünyada polis olmaya hevesli macera tutkunu bir tavşanın maceralarıyla dolu animasyon Animasyonlarla dolu kanalımı sosyal.

İstediğiniz filmlerinde sitemizde olması için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Zootropolis - Hayvanlar şehri ANİMASYON Modern bir memeli hayvanlar metropolü olan Zootropolisde geçen keyifli bir komedi-macera filmi. İlk filmde bir tiyatro sahibi olan ve zor zamanlardan geçen Buster Moonun hikayesini izlemiştik.

Nick adlı tilki ise küçük dolandırıcılık işleri yaparak köşeyi dönmeyi hedeflemektedir. Dini yapılar dışında toprak al. Gişe rekorlarını altüst eden ve 2016 yılının en iyi filmleri arasına adını yazdıran Zootropolis.

Nick adlı tilki ise küçük dolandırıcılık işleri yaparak köşeyi dönmeyi hedeflemektedir. Videoda sıkıntı olursa bunu bize bildirin İyi seyirler dilerizAntropomorfik hayvanların olduğu bir şehirde çaylak bir tavşan polis ve alaycı bir dolandırıcı tilki bir komployu ortaya çıkarmak için birlikte çalışmak zorundadırZootropolis Hayvanlar Şehri Zootopia Filmi için yorum yapmayı unutmayın. Animasyon sevmeyen biri olarak bayıldım bayıldım bayıldımo mutlu eden detaylargörsellikverilen mesajlar hepsi şahaneResmen film bitmesin diye diye izledimTembel hayvanlargeri dönüşüm kutularıyoga merkezikemirgen mahallesi ve daha bir sürü şey çok güzeldi Senin düşen kulaklarını yerim Judyçok tatlı çizmişler.

Hayvanlar Şehri Film Konusu Zootopia hayvanların bir arada yaşadığı çok büyük bir şehirdir.


Zootopia Coming Soon To Redbox Disney Zootopia Zootopia Dvd Walt Disney Animation Studios


Zootopia 2016 4k Animation Screencaps Page 46 In 2021 Zootopia Disney Zootopia Zootopia 2016


Izlemeyen Cok Sey Kaybeder Her Cocugun Mutlaka Seyretmesi Gereken 20 Animasyon Filmi Animasyon Animasyon Filmler Disney Filmleri


Izlemeyen Cok Sey Kaybeder Her Cocugun Mutlaka Seyretmesi Gereken 20 Animasyon Filmi Animasyon Totoro Animasyon Filmler


Zootopia 2016 Animation Screencaps In 2020 Zootopia Zootopia 2016 Disney Zootopia


Zootropolis Hayvanlar Sehri Animasyon Filmler Animasyon Film

Posting Komentar untuk "Animasyon Hayvanlar şehri"