Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Tavsiye Animasyon Film

Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Aşağıda sizlere son zamanlarda izlediğim üç güzel animasyon tavsiyesi vereceğim.


Animasyon Filmleri En Iyi 70 Film Listesi 2020 Guncel Paratic Paratic

Harika tavsiye derim izlemelisiniz böyle filimler zor bulunuyor.

Tavsiye animasyon film. Animasyon filmleri 2021 yılında da en çok izlenen ve tercih edilen filmler arasına girdi. Diğer Çizgi film ve Animasyonlar. Adam Sandler Kevin James Andy Samberg Selena Gomez.

Alita Savaş Meleği - Alita Battle Angel - HD Aksiyon Film izle TR Dublaj Altyazı 2019 Filmleri IMDB. Tom ve Jerry 2021 IMDb. Nemo cok tatli Tesekkurler Saygilarimla.

Animasyon Filmi Önerileri. Esra 8 yıl önce. Aulii Cravalho Dwayne Johnson Rachel House Temuera Morrison Jemaine Clement Nicole Scherzinger Alan Tudyk Christopher Jackson Oscar Kightley Troy Polamalu Moana Filmini Sevenlere Öneriler.

Disney sektörü elinde tutuyor gibi görünürken kendini biraz çocuksu hikayelerle sınırladı öte yandan Japonya ise ana akıma pek ayak uyduramadı. Musab Bin Umeyr Hz. Nemo niye shark ile gidiyor.

IMDbnin en yüksek puanlı animasyon filmi olma ünvanını da elinde bulunduran Spirited Away kesinlikle herkesin görmesi gereken filmlerden biri. Bu hayat dolu DisneyPixar yapımı film Meksika da kutlanan. Tüm zamanların en iyi animasyon filmleri arasında elbette diğer listeleri de yer alan Toy Story 4 ve Spider-Man.

Ali Tarık Bin Ziyad Şeyh Şamil Saidi Nursi Aziz Mahmut Hüdai Eyüp El Ensari Kaptan Ömer ve Zindanda diriliş filmleri ile beraber pek çok sahabenin de anlatıldığı filmleri bulabilmek mümkündür. Animasyon sevenler bu yorumu beğensin sayımızı bilelim. İsyan - Never Back Down.

Nemo 8 yıl önce. Tavsiye FilmlerYazarlarımız tarafından izlenmesi tavsiye edilen özel ve beğenme oranınızın yüksek olduğu filmlerdir. 73 4 Ay Önce.

Özellikle çocuklarınızın çok seveceği ve beğenerek izleyeceği animasyon filmleri bu sayfamızda bulunmaktadır. En iyi Animasyon filmleri listesine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Chris Pratt ise büyük erkek kardeş Barley Lightfootu seslendirir.

Yukarı Bak Up Konusu. Rekabet arttı insanlar daha fazla animasyon filmi izlemek istedi. Genndy Tartakovsky Stars.

10 adet animasyon anime stop motion film önerisi. Mutlaka izlemeniz gereken Animasyon filmleri için tıklayın. Bizim seçmiş olduğumuz bu 5 filmin yanı sıra 60 maddelik listemiz de sizleri tüm zamanların en iyi animasyon filmleri ve tavsiyeleriyle.

4- Yakışıklı PrensChaming 2018 Animasyon çocuk filmleri 2018 yılı için dolu dolu. 51 Animasyon Film Tavsiyeleri 52 The Prince Of Egypt 53 Eldorado 54 Kubo and The Two Strings 55 Treasure Planet 56 Wreck it Ralph 57 Croods 58 How to Train Your Dragon 59 Kung Fu Panda 60 Up 61 A Bugs Life 62 Moana 63 Monsters Inc 64 Klaus 65 Lego Movie 66 Gitmeden Diğer Tavsiyelerime Göz At. Barbie 8 yıl önce.

Ezgi Er 5 yıl önce. En İyi 65 Tavsiye. Kesinlikle izle çok iyi gercekçi dram ve aksiyon doğal bir senaryo oyuncularda cok iyi.

En güzel film yani. Bizi takip etmeyi unutmayınInstagram. Yine de aklımızı başımızdan alan çizgi karakterlerin.

Filmler Tavsiye Filmler 1080p Film izle. Abominable 2019 IMDb Puanı. Into the Spider-Verse olmazsa olmaz.

Ailecek izlenebilecek en keyifli animasyon filmlerden biri olan Yukarı Bak Güney Amerikanın muhteşem doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksenın hikayesini anlatmaktadır. Pek animasyon film sevmeyen biri olarak filmi çok başarılı. Animasyon filmleri izlemeyi sever misinizCorona virüsünün etkisinden dolayı evlerimize kapalı geçirdiğimiz günlerde sizlerin işine yarayabilecek animasyon f.

İşte IMDb puanı yüksek en eğlenceli animasyon filmleri tavsiye listesi. Her çocuğun mutlaka izlemesi gereken harika animasyon filmlerinden oluşan bu listeye mutlaka göz atmalısınız. Film izlemeyi sevenler özellikle animasyon filmlerini çok sevmektedirler.

Komedi türündeki animasyon filmi Onward iki elf kardeşin dünya üzerinde hiç sihir kalıp kalmadığını merak etmeleri üzerine çıktıkları macerayı anlatıyor. Ne izlesem diye düşünmeyin. Bu film de yakışıklı prens Philippee bir büyü yapılır ve bu yüzden yakından tanıdığımız karakterlerden Uyuyan Güzel Külkedisi ve Pamuk Prenses ona aşık olur.

Genellikle çocuklar için tasarlandıklarını düşündüğümüz animasyon filmler kimi zaman hikayeleri ve işlemiş oldukları konularla yetişkinleri de fazlasıyla etkilemeyi başarıyorlar. Üç Süper Animasyon Filmi Tavsiyesi. Dracula who operates a high-end resort away from the human world goes into overprotective mode when a boy discovers the resort and falls for the counts teenaged daughter.

Genç Yi Şangay. Eğitici animasyon filmleri arasında değerlendirebileceğimiz bu filme mutlaka bakmalısın. Geçtiğimiz 20 yıl içinde animasyon çizgi film türündeki değişiklikler oldukça etkileyici oldu.

En iyi animasyon filmler. Havalar serinledikçe evinizde ailece düzenleyeceğiniz film gecelerinin ya da çocuğunuz ve arkadaşlarına özel düzenleyeceğiniz hafta sonu film günlerinin de sayısı artmaya başlar. Kararsız kaldığınız anların kurtarıcısı.

Nemo 5 yıl önce. 53 En iyi animasyon filmleri arasında yer alan Tom ve Jerryde haylaz minik fare ile talihsiz sokak kedisinin maceraları anlatılıyor. Üçü de birbirinden güzel olan bu animasyonların her biri farklı kategoride her.

Efsanevi Japon yönetmen Hayao Miyazaki imzası taşıyan filmin aynı zamanda Oscar ödülü de var. Snow White and the Seven Dwarfs yani Türkçe ismiyle Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler hikayesinin Disney tarafından yapılan film versiyonu da listede dikkat çeken filmler arasında. Sakin zamanda izlenecek bir film.

Filmde Tom Holland çekingen küçük erkek kardeş Ian Lightfoota sesiyle hayat verirken. Bir kehanet bir krallığı sonsuza dek kışa mahkum edince korkusuz ve iyimser Anna cesur dağ adamı Kristoff ve onun.


En Iyi Animasyon Filmleri


Karantinada Izlemelik 10 Kaliteli Animasyon Filmi Youtube


Cocuklarla Izlenebilecek 15 Animasyon Film


Komedi Ve Macera Dolu En Iyi 48 Animasyon Filmi Onerisi


Komedi Ve Macera Dolu En Iyi 48 Animasyon Filmi Onerisi


Cocuklarinizla Izleyebileceginiz En Iyi 25 Animasyon Film Abdulkadir Ozbek

Posting Komentar untuk "Tavsiye Animasyon Film"