Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Animasyon Tavsiye 2019

Havalar serinledikçe evinizde ailece düzenleyeceğiniz film gecelerinin ya da çocuğunuz ve arkadaşlarına özel düzenleyeceğiniz hafta sonu film günlerinin de sayısı artmaya başlar. Son çıkan 2022 animasyon filmleri.


Cesur Brave Brave Pixar Disney Brave Brave

Yeni Baştan izle 2019 Zamanda geriye dönebilmek ve ilk aşkla yeniden birlikte olmak.

Animasyon tavsiye 2019. 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014. Evde televizyon karşısında oturup film izlemeyi sevenlerdenseniz bu animasyon listesi tam size göre. İsyan - Never Back Down.

9 animasyon Jungle Mucize Deha Alfa ve Omega animasyon Oyuncak Hikayesi animasyon Malefiz Evde Tek Başına Otel Transilvanya animasyon Kungfu Panda animasyon Maymunlar Cehennemi Dangal Joker Büyülü Kaya Evimde Uzaylı Var Arabalar animasyon Aslan Kral animasyon Avatar. Yenilikçi anlatım tekniği ve hikâyesiyle bence yılın en iyisi. Çocuklarla eğlenceli vakit geçirmek ailenizle film keyfi yapmak ya da rengarenk sahnelerin içerisine dalıp gitmek için animasyon film önerilerini keşfedin ve fragmanlarını izleyin.

Birbirinden eğlenceli öğretici ve güzel animasyonlar sizlerle iyi seyirler dileriz. Ülkeye Göre En İyi Filmler. Bu hayat dolu DisneyPixar yapımı film Meksikada.

Bunu en iyi başaranlar da genellikle sinemacılar oluyor. Ve 2019da en son izlediğim işi yaptı. Şimdiyse birbirinden iyi 5.

Animasyon Film Tavsiyeleri. Aile Animasyon Komedi Macera Türkçe Dublaj Tagged Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı The Secret Life of Pets Bir Yorum Bırak on Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 The Secret Life of Pets 2 2019 Scooby-Doo Zombi Adasına Dönüş Scooby-Doo Return to Zombie Island 2019 Posted on 28 Eylül 2019 5 Haziran 2020 by. Özel bir firmanın desteğiyle hayatının en anlamlı dö.

Onu Iron Manin şöforu olarak hatırlayanlar da çıkacaktır ama kendisi kameranın arkasında çok daha başarılı bir film insanı. Bugünlerde çocuğunuzla birlikte izleyebileceğiniz 15 animasyon filmini derledik. Bilim kurgu sevenlerin kesinlikle bayılarak izleyeceği bir film.

You Are Not Alone The Good Dinosaur The Little Prince Finding Dory The Book Of Life When Marnie Was There Ghost In The Shell 2. A cowboy doll is profoundly threatened and jealous when a new spaceman figure supplants him as top toy in a boys room. The Prince Of Egypt.

Bencil bir postacı ile münzevi bir oyuncakçı arasında kurulan b. Sizin için hazırladığımız en iyi 25 animasyon film listesinde tüm zamanların en çok sevilen animasyon filmlerine yer verdik. Animasyon filmleri sevenlerin en sevdiği sayfa bu sayfa olacaktır.

En Yeni Komedi Filmleri En Yeni Aksiyon Filmleri En Yeni Korku Filmleri En Yeni Animasyon Filmleri. Ruhların Kaçışı Spirited Away. Minnacık bir velet iken izlediğim bu Musa uyarlaması yıllar geçti ve hiç yaşlanmadı.

Çünkü onları zaten biliyorsunuz. Mutlaka izlemeniz gereken Animasyon filmleri için tıklayın. The Rise of Gru.

Yarının Savaşı - The Tomorrow War. Her çocuğun mutlaka izlemesi gereken harika animasyon filmlerinden oluşan bu listeye mutlaka göz atmalısınız. Grave of the Fireflies 1988 Not Rated 89 min Animation Drama War.

18 Rüzgarlı Vadi Kaze no Tani no Naushika IMDb Puanı. Yukarıdaki listede olmayan Howls Moving Castle The Boxtrolls ParaNorman Frozen Tangled Wreck-It Ralph veBig Hero 6 Shrek Dead Leaves Evangelion. Sakin zamanda izlenecek bir film.

Sayfayı sık kullanılanlarınıza eklemeyi unutmayın. Tina Fey Jamie Fox gibi ünlü dublaj sanatçılarının seslendirdiği bu animasyon filmi 2020 yılında da en çok sevilen animasyon filmleri arasında yerini aldı. 1 Ruhların Kaçışı Spirited Away 2001 En İyi 25 Animasyon Film.

Ben burada sizlere daha kıyıda köşede kalmış film tavsiyeleri sunuyorum. Animasyon Filmleri Türkçe Animasyon Filmleri Animasyon Filmleri İndir Ailenizle güzelce vakit geçirebileceğiniz animasyon filmler burada. Tom Hanks Tim Allen Don Rickles Jim Varney.

John Lasseter Stars. İnanılmaz Aile 2 Incredibles 2 İlk film gerçekçi ve çok ayrıntılı tasarlanmış bir arka fonun önünde. Hayao Miyazaki animeleri bizleri büyülemeye devam ediyorlar.

Hint Türk Kore İran Fransız Japon. Posted on 14 Ekim 2019 by Mesut. Arabalar 3 - Cars 3.

Platformlar Vizyondaki Filmler. Türkçe Film İndir animasyon türünde filmleri türkçe ve tek link olarak izlemenize olanak sağlıyor. List Order Popularity Alphabetical IMDb Rating Number of Votes Release Date Runtime Date Added.

Innocence Surfs Up The Corpse Bride The. Kesinlikle izle çok iyi gercekçi dram ve aksiyon doğal bir senaryo oyuncularda cok iyi. Herkes kendi hikayesinin peşine düşülmesini istiyor.

Az önceki animasyonumuzun modern Lion Kingin de yönetmeni olan Jon Favreau tarafından yapılmış bir proje. Animasyon ve anime sever biri olarak büyük stüdyoların neredeyse tüm filmlerini izlemişimdir. Httpsbitly2Zdz4CVanimasyonfilmanimasyon filmleridream workscroodlarşrek 2efsane beşlimegazekawallace ve gromit yarama.

Ruhların Kaçışı Hayao Miyazakinin en değerli yapıtlarından biridir. Fakat biliyorsunuz ki ben burada size çok bilinen popüler olan ve reklamı başarılı bir şekilde yapılan filmleri tavsiye etmiyorum. Herkes bir hikaye anlatıyor.

En İyi Animasyon Film Oscarını kazanan Zootropolis de mutlaka izlemeniz gereken yapımlardan bir tanesidir. Neredeyse The Irishman filmiyle aynı uzunlukta. Harika ötesi ya bayıldım herkese tavsiye ederim inanılmaz sahneler birazcık atlara canım gitti ama çok iyiydi.

Filmin altmışlı yaşlarını geçen baş karakteri Victor işte tam da böyle bir fırsata denk geliyor. Best Animation Movies En İyi Animasyon Filmleri. İşte en iyi 25 animasyon film listemiz.

Harika ötesi bir film konusu mükemmeldi. Türüne Göre En Son Eklenenler.


Pin On Yabanci Dizi Onerileri


En Iyi Animasyon Filmleri Yeni Ve Eski En Cok Izlenen Animasyon Filmleri Listesi Ve Onerisi 2021


Pin On Sinemalar 6 Cinema 6 Movies


Her Cocugun Mutlaka Izlemesi Gereken 30 Animasyon Filmi Egitimpedia Animated Movies For Kids Animated Movies Kid Movies


En Iyi Animasyon Filmleri Yeni Ve Eski En Cok Izlenen Animasyon Filmleri Listesi Ve Onerisi 2021


En Iyi Animasyon Filmleri Yeni Ve Eski En Cok Izlenen Animasyon Filmleri Listesi Ve Onerisi 2021

Posting Komentar untuk "Animasyon Tavsiye 2019"