Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Animasyon 128 Milyar

128 milyar doların jenerik animasyonu da yapıldı Sözcü Gazetesi CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 128 miyar dolar nerede ifadesini içeren animasyon jeneriği paylaştı. AK Parti animasyon filmi 128 milyar dolar siyasi animasyon Kolombiya Ahmet Taner Kışlalı Z kuşağı Netflix 18 yaş AKP Film Merkezi yalan üretim merkezi AK Parti gençler 2 boyutlu animasyon 10 yaşındakine anlatır gibi küreselciler siyaset Dexterın Laboratuvarı CHP post prodüksiyon pandemili küresel darbe.


Akp Den 128 Milyar Dolar Nerede Sorusuna Animasyonlu Yanit Yalan Uretim Merkezi

Acaba beşli çete buradan ne kadar aldı.

Animasyon 128 milyar. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Sözcüsü Faik Öztrak çizgi film karakterine dönüştürülmüştü ve bir profesörün icat ettiği makineyle yalan üretildiği gösterilmişti. Erdoğanın videoda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna içirilen sözde papağan iksiri sonrasında 128 milyar dolar nerede sorusunu tekrarlamaya başladığı ve bu nedenle de Videonun AKPden. AK Partinin kurumsal hesaplarından paylaşılan animasyonda CHP yalan üret.

Ama millet bunların filmini seyretmiyor. Erdoğanı animasyonda en fazla kızdıran bölümün ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun sözde iksiri içtikten sonra 128 m. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Twitter AKP bugün Twitter üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcısı Faik Öztrakı içeren bir animasyon video yayımlamıştı. DUVAR - AK Partinin sosyal medya hesabından yayınlanan bir videoda CHPye yalan üretim merkezi suçlaması yöneltildi. 128 milyar dolar nerede tartışması yeniden gündemde.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 128 milyar dolar nerede diye soruyordu. Benim vergilerimle finanse edilen ve yine benim ülkemin parasının nasıl buharlaştığının hesabını sormamı istemeyen bir kurumun hazırladığı videodur. AKPnin Yalan üretim merkezi başlıklı CHP animasyonu alay konusu oldu.

Söz konusu videoda CHP genel merkez binasında bir çılgın profesör CHP liderine yalanlar üretiyordu. En Çok Okunan Haberler 1 Erdoğana Verilecek Yetki AYMyi İkiye Böld ü 2 AKP. Kemal Kılıçdaroğlu ve Faik Öztrakı CHP yalan üretim merkezi nde resmeden bu animasyon 128 milyar nerede sorusunun bir algı operasyonu olduğu mesajını vermeyi amaçlıyordu.

Şimdi 128 milyar dolar üstelik yasalara aykırı protokolle Hazine ve Maliye Bakanlığına yetki devrediliyor ve veriliyor. 128 milyar dolarda sıkışan AKP animasyonda bile yalana sarıldı Abone Ol CHP AKPnin Yalan Üretim Merkezi adlı animasyonuna bugün verdiği yanıtta gerçeklerin nasıl. Videoda sık sık 128 milyar dolar nerede sorusu da soruldu.

Video yandaş medya tarafından alıştığımız üzere eş zamanlı paylaşıldı ve geniş kitlelere özellikle de gençlere ulaşması hedeflendi. Bütün yolsuzlukların üzerine kararlılıkla gideceğim diyen Erdoğan neden 128 milyar dolarla ilgili. AKPnin animasyon videosunda Kılıçdaroğluna 128 milyar dolar nerede sorusunun tekrar ettirilmesi sebebiyle de söz konusu soru 128MilyarDolarNerede etiketiyle.

Akıbeti kılıçdaroğlu tarafından sorulmuş olan mebladır. Animasyon filminde CHPnin Merkez Bankası rezervinden eritildiğini belirterek kampanyaya dönüştürdüğü 128 milyar dolar nerede sorusu da yer aldı. Yurttaşlar tepki gösterdi AKPnin yayımladığı videoya yurttaşlar tepki gösterdi.

Cumhuriyetten Selda Güneysunun haberine göre videoyu başarısız bulan Erdoğanın yayımlanmasından kısa bir süre sonra parti yönetimine Kaldırın talimatı verdiği ifade ediliyor. Faik öztrak akp akp animasyon filmi yalan üretim merkezi akp animasyon 128 milyar dolar chp. Değiştirmeyi de yasaklamaya çalışıyorlar.

128 milyar dolar. Onu sorma bunu sorma neyi soralım lan. 128 MİLYAR DETAYI ERDOĞANI KIZDIRMIŞ.

Vatandaşa soruyorum 128 milyar dolardan 1 dolar aldın mı alan yok kim aldı bu parayı. Herkese iyi izlemeler diye paylaşan Kaftancıoğlu görüntüyü 128 milyar dolar açıklaması yapan AKPli Mahir Ünala ithaf etti. Yurttaşlar AKPye 128 milyar dolar nerede sorusunu yöneltti.

AKP tarafından bu animasyon filminin paylaşılmasının ardından 128 milyar dolar nerede tartışması yeniden gündeme geldiCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından İYİ Parti lideri Meral Akşeneri de etiketleyerek Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Trtnin yayınladığı 128 milyar dolar videosu halkın vergisiyle akepelileri aklamaya çalışan devlet televizyonunun propaganda videosudur. şu para pandeminin başından beri pandemi ile ilgili harcanmış olsa panedemi boyunca yitip giden binlerce can şu an yaşıyor olurdu.

Geçen mayıs ayında CHPnin Merkez Bankası rezervlerindeki 128 milyar doların akıbetini sorduğu günlerde AKP de animasyon hazırlayarak sosyal medyadan paylaşmıştı. Kötü yönetmenle kötü senaryo birleşince ortaya şecaat arz ederken sirkatin söyleyen animasyon filmler çıkıyor. Sağlık Bakanlığı ile ilgili iddialara ve 128 milyar.

Konuşmamın başından bu yana 52 soru sordum. Daha fazla videoya gözat. Muhalefet tarafından kaybolduğu ileri sürülen para.

128MilyarDolarNerede etiketi gündemde birinci sıraya oturdu. Karanlıkta millet sıkılmasın diye de çizgi film gösteriyorlar. Erdoğanı animasyonda en fazla kızdıran bölümün ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun sözde iksiri içtikten sonra 128 milyar dolar nerede sorusunu tekrar tekrar sorması ve videoda akılda kalan tek kısmın Kılıçdaroğlunun sorularının olması gösteriliyor.

AKPnin resmi Twitter hesabından iki gün önce Yalan üretim merkezi adlı bir animasyon yayınlanmıştı. AK Partiden CHP için videolu yalan makinesi paylaşımı AK Partinin sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda CHP yalancılıkla suçlanarak hedef alındı. AK Parti CHPye yönelik Yalan Üretim Merkezi başlıklı bir animasyon hazırladı.

Türkiyede 1 yılda toplanılma hedefi olan vergi miktarı.


Akp Nin Animasyonu Unutulan Soruyu Hatirlatti 128 Milyar Dolar Nerede


Ak Parti Den Yalan Uretim Merkezi Videosu 128 Milyar Dolar Nerede


128 Milyar Dolar Nerede Kalender Karikaturlerde


Akp Nin Yalan Uretim Merkezi Videosuna Tepki Yagdi 128 Milyar Dolar Yetmedi 3 Dakikamizi Da Caldiniz A3 Haber


Hunili Deli 128 Milyar Dolar Nerede Cizim Oznur Kalender Facebook


Nerede Bu 128 Milyar Dolar Kalender Karikaturlerde

Posting Komentar untuk "Animasyon 128 Milyar"