Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Ak Parti'nin Animasyon Filmi

Biz de bunu yayınlayalım dedim. Biz de bunu yayınlayalım dedim dedi.


Propaganda Savasinda Roller Degisince Akp Nin Chp Yalan Uretim Merkezi Videosu Youtube

18 Haziranda yayınlanan 24 Haziran Seçimleri Zümrüdü Anka Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan Reklam Filmi YaparsaAkpartiYapar.

Ak parti'nin animasyon filmi. CHPden AKPnin animasyon filmine cevap. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrakın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için yalan ürettiği gösteriliyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu AK Partinin yayınladığı animasyon filmi ile ilgili olarak Animasyonu gülümseyerek izledim ve arkadaşlara Gerçekten bunu AKPnin yayına koyduğundan emin misiniz diye sordum.

CHPnin Yalan Üretim Merkezi olarak tanıtıldığı animasyon film parti içindeki sorunları da gün yüzüne çıkardı. AK Partinin 24 Marttaki kongresinde göreve gelen Medya ve Tanıtım Başkanlığı CHPyi eleştiren Yalan Üretim Merkezi başlıklı bir animasyon filmi hazırladı. AKPnin resmî Twitter hesabından yapılan Yarın saat 1400te paylaşımın ardından CHPyle ilgili animasyon filmi çıkmasına CHPden yanıt geldi.

ORC Araştırmanın Şubat 2021 ila Aralık 2021 arasındaki araştırma verilerinden yaptığı karşılaştırmaya göre. AKPnin Twitter hesabından Yalan üretim merkezi notuyla yapılan paylaşımda CHPyi eleştiren bir animasyon filmi yer aldı. Gazeteci Hadi Özışık animasyon filminin silinmesine ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

AKPnin dün yayımladığı animasyon filme Cumhuriyet Halk. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için yalan ürettiği gösterilmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP.

CHPden yapılan paylaşımda Millet can derdinde o sırada AK Parti notu eklendi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Siyaset özel programında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlundan AK Partinin animasyon filmiyle ilgili açıklama.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ AK Partinin sosyal medya hesabından paylaşılan Yalan üretim merkezi başlıklı animasyon filminin kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptı. AK Partinin sosyal medya hesabından önceki gece pinokyo emojisiyle birlikte Yarın saat 1400te cümleleri ile bir paylaşım yapılmıştı. 09 Mayıs 2021 Pazar Saat.

Bu videoya aşağıdaki emojilerle tepki ver. CHP İyi Parti Saadet Pa. Evet dediler Çok iyi o zaman biz bunu alalım kendi sitemize koyalım.

Hesaptan yapılan paylaşım. AK Parti CHP ve İYİ Partinin 2021 performansını merak edenler. CHPden yapılan paylaşımda Millet can derdinde o sırada AK Parti notu eklendi.

Animasyonda yalan jeneratörü ve insafsız yalan aracı gibi makinelerle yalan üretimi yapıldığı öne sürülüyor. Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Cumhuriyet Halk Partisini CHP eleştirdiği yalan üretim merkezi başlıklı bir animasyon filmi hazırladıAKParti. AK Partinin 2023te barajı geçebileceğinden şüpheliyim.

AK Partinin resmi Twitter hesabından yayınladığı Yalan Üretim Merkezi başlıklı animasyon filmi silindi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti nin yayınladığı animasyon filmi ile ilgili olarak Animasyonu gülümseyerek izledim ve arkadaşlara Gerçekten bunu AKPnin yayına koyduğundan emin misiniz diye sordum. AK Parti animasyon filmini neden sildi.

Millet can derdinde o sırada AK Parti httpstcozVedvobl64 CHP herkesicinCHP May 5 2021. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan Enes Karanın kaldığı yerin yurt değil gençlerin kendi hür iradeleriyle bir araya gelerek açtığı öğrenci evi olduğunu belirtti. AK Parti resmi Twitter hesabında 5 Mayısta CHP yalan üretim merkezi adlı bir animasyon yayınlanmıştı.

AK Partinin kısa sürede yayından kaldırdığı film için Kılıçdaroğlu Animasyonu gülümseyerek izledim ve arkadaşlara Gerçekten bunu AKPnin yayına koyduğundan emin misiniz diye sordum. İşte ayrıntılar CHP Genel Merkezi AK Partinin bugün paylaştığı animasyon filmi sosyal medya hesaplarından retweetledi. Dağ Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attıkSiyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik.

Ak Partinin 5 Mayısta CHP ile ilgili bir paylaşım yapacağını duyurması üzerine Millet İttifakından 128 milyar dolar adımı geldi. Evet dediler Çok iyi o zaman biz bunu alalım kendi sitemize koyalım. AK Partiden CHP için videolu yalan makinesi paylaşımıPolitika.

Bu üç parti içinde oylarını en çok artıran. AKPnin dün yayımladığı animasyon filme Cumhuriyet Halk Partisi CHP sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.


50 Nin Uzerinde Odule Layik Gorulen Kisa Animasyon Filmi Animasyon Youtube Kis


Ak Parti De Animasyon Filmi Krizi Yoneticiler Tepkisi Boyle Koydu Son Dakika Haberler


Son Dakika Ak Parti Paylasti Iste Saat 14 00 Te Yayinlanan Video Son Dakika Haberler


Ak Parti Den Chp Ye Animasyon Youtube


Ak Parti Nin Animasyon Reklam Filmi Buyuk Ilgi Cekti Yeni Safak


Ak Parti Chp Yi Boyle Elestirdi Yalan Uretim Merkezi Youtube

Posting Komentar untuk "Ak Parti'nin Animasyon Filmi"