Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Ak Parti Animasyonlu Mesaj

Yalan terörüne müsaade etmeyeceğiz AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığının Sancaktepede düzenlediği Teşkilat Akademisine video. Hakkındaki mahkeme kararı nedeniyle 3 Kasım 2002 seçimlerinde milletvekili adayı olamayan Erdoğan.


Animasyonlu Mesaja Chp Nin Yaniti Ne Olur Nedir Ne Degildir 6 Mayis 2021 Youtube

Cumhurbaşkanı Erdoğanın masasına gelen ankette sorulan Bu sorunu kim çözer sorusunda Cumhurbaşkanının ismi öne çıktı.

Ak parti animasyonlu mesaj. Erdoğandan AK Parti teşkilatına mesaj. Recep Tayyip Erdoğanın Beraat ettikten sonra DGMden ayrılışı. AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Bu Hikayenin Kahramanı Sensin temasıyla gerçekleştirilen AK Parti Teşkilat Akademisinin İstanbul eğitim programları başladı.

İrfan Kartal yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda her yeni başlangıç gibi 2022 yılında da pandemi. AK Partiden CHPye animasyonlu mesaj. Başkan Tokludan öğrencilere animasyonlu mesaj Genel 25062021 1821 AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu hazırlattığı bir animasyon videosu ile YKSye girecek öğrencilere başarılar diledi.

Yaklaşık 4 senedir Amasya Merzifon ak parti gençlik kollarına üyeyim kaç kez gidip is başvurusunda bulundum oy da veriyorum ama hiçbir haber yok benden sonra esimde başvurdu lise mezunu olduğu halde haber gelmedi 3 aydır işsizim esim evimizin geçinimini sağlıyor. AK Parti ve milletin değerlerine sahip çıkmış elitlere değil sadece millete hizmet etmiş millet de bunun karşılığında girdiği seçimlerin tamamında emaneti AK Partili kadrolara vermiştir. Dün AK Partinin sosyal medya hesabından pinokyo emojisiyle birlikte paylaşım yapılmıştı.

AK Partiden Yalan Üretim Merkezi paylaşımı. Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. AK Parti AKP 3 Aydır İş Bulamamam.

CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre. Sırtını millet dışındaki güç odaklarına dayayanlar siyaset sahnesinden silinip. Karaaslan mesajında müjdeleri ve hüzünleri birlikte yaşadıkları bir yılı daha geride.

Tayyip Erdoğanın kurucu üyelikten çıkarılması için AK Partiye ihtar verilmesini kararlaştırdı. Kazakistanda akaryakıt fiyatlarına yapılan zammın ardından çıkan olaylarla ilgili Türkiyeden ilk mesaj geldi. Ak Partiden CHPye Animasyonlu Gönderme Son Dakika HaberAK Partinin kurumsal hesaplarından paylaşılan animasyonda CHP yalan üretim merkezi olarak nit.

AK Partinin kurumsal hesaplarından paylaşılan animasyonda CHP yalan üretim merkezi olarak nitelendiriliyorAnimasyonda yalan jeneratörü ve insafsız yalan aracı gibi makinelerle yalan üretimi yapıldığı anlatılıyor. Hazırlanan bu animasyonda verilmek istenen mesaj oldukça açıktı. Ak Parti cephesi ülkede yaşanan sorunlara karşı CHPnin konuları yalanlarla başka yerlere çekmek istediğini ve halkı yanlış yönlendirdiğini savundu.

Milletin teveccüh ve güveni AK Partiyi daha kuruluşunun ilk yılında Türkiyenin en geniş halk desteğine sahip siyasî hareketi hâline getirdi ve 2002 yılı genel seçimlerinde üçte ikiye yakın parlamento çoğunluğuyla 363 milletvekili tek başına iktidara taşıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğandan AK Parti mahalle başkanlarına mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Ankaranın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak ın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için yalan ürettiği gösterilmişti.

Anayasa Mahkemesi AK Parti Genel Başkanı ve kurucu üyesi R. Başkan Erdoğan AK Parti Teşkilat Akademisi İstanbul Eğitim Programına video mesaj gönderdi. AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yalan Üretim Merkezi paylaşımının içeriğinde neler var. Ak Parti nin sosyal medya üzerinden yaptığı animasyonlu paylaşımda hedef CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğluydu. AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Şahsen ben 3 dakikalık bu animasyon filmini severek izledim. AK Parti MYKda 20 Aralıkta açıklanan kur korumalı TL vadeli mevduat sisteminden sonra dolardaki büyük düşüşün AK Partinin oylarına yansıyıp yansımadığı konusu masaya yatırıldı.

CHPden cevap gecikmedi. AK Parti yalan üretim merkezi isimli animasyon film ile bir farklılığa imza atmış ve anlatılmak istenileni 10 yaşındakine anlatır gibi anlatmaya çalışmış. Başkan Erdoğan mesajında Hiçbir ayrım yapmadan kimseyi dışlamadan kırmadan dökmeden.

AK Parti resmi Twitter hesabında 5 Mayısta CHP yalan üretim merkezi adlı bir animasyon yayınlanmıştı. Kocaelinin Dilovası ilçesinde İYİ Parti üyesi Erhan Göçmez sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımında AK Parti seçmenine ağza alınmayacak küfürler etmişti. Dexterın Laboratuvarı isimli bir çizgi filmi hatırlattı bana anılarım depreşti.

AK Partinin mayasını millet atmış hamurunu millet yoğurmuş kumaşını millet dokumuştur. VAN - İrfan Kartal yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda her yeni başlangıç gibi 2022 yılında da pandemi sürecinin sona erdiği tüm dünyada ve ülkemizde siyasi sosyal ekonomik belirsizliklerin meydana getirdiği risklerin ortadan kalktığı her alanda iyileşmelerin artarak devam ettiği. Şahıs adliyede yapılan işlemlerin ardından adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.


Nedir Ne Degildir De Ak Parti Den Chp Ye Animasyonlu Mesaj Konusuluyor Yayinda Youtube


Akp Li Mucahit Bilici Cem Toker In Akp Uzerinden Verdigi Yalan Uretme Merkezi Orneklerini Boyle Dinledi Dailymotion Video


Ak Parti Den Chp Ye Animasyon Youtube


Son Dakika Ak Parti Paylasti Iste Saat 14 00 Te Yayinlanan Video Son Dakika Haberler


Ak Parti Den Chp Ye Animasyonlu Gonderme


Ak Parti Den Chp Ye Video Animasyonlu Gonderme Yalan Uretim Merkezi Haberler

Posting Komentar untuk "Ak Parti Animasyonlu Mesaj"