Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Ak Parti Animasyon Chp

- TBMM Genel Kurulunda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında tartışma çıktı. CHPnin sosyal medya hesaplarından paylaşılan karikatür tarzı görselde Kemal Kılıçdaroğlu ve Faik Öztrak AK Partinin animasyonunda yer alan profesöre Güldük eğlendik hadi artık çıkar şu maskeyi diyor.


Chp Den Ak Parti Ye Cevap Haydi Cikar Maskeni

Hırsızlık ve yolsuzlukla ilgili siz kendi tarihinize bakın İSKİ Gatee Yuvacık Barajı yolsuzluklarına bakın.

Ak parti animasyon chp. Kasım 257 ve Aralık 255. CHPnin 2021deki performansı ise şu şekilde tespit edilmiş. CHP işi restorasyon.

AK Partiden CHPye yönelik Yalan Üretim Merkezi başlıklı animasyon. Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Cumhuriyet Halk Partisini CHP eleştiren anim. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

While there is little possibility of the party losing in Iz. Milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürürken araya diğer milletvekilleri girdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu AK Partinin yayınladığı animasyon filmi ile ilgili olarak Animasyonu gülümseyerek izledim ve arkadaşlara Gerçekten bunu AKPnin yayına koyduğundan emin misiniz diye sordum.

AK Partinin dün duyurusunu yaptığı ve merak uyandıran paylaşımın sırrı bugün çözüldü. Son dönemde seçim anketleri peş peşe yayınlanırken AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu CHPnin oy oranına ilişkin. Ak Partinin 5 Mayısta CHP ile ilgili bir paylaşım yapacağını duyurması üzerine Millet İttifakından 128 milyar dolar adımı geldi.

Profesör karakterinin maskesinin altından Cumhurbaşkanı Erdoğanın çıktığı görülüyor. Arkadaşlar kanalıma abone olup beğen. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrakın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için yalan ürettiği gösteriliyor.

İYİ Partinin 2021deki oy değişimi ise şöyle olmuş. Şanlıurfa gezisinde quotBize büyükşehir belediyesini verin elektriği bütün çiftçilere bedavaya vereceğizquot diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna AK Partiden peş. Son dakika haberine göre.

BİRAZ GÜLELİM AK PARTİ CHP KOMİK. Cumhuriyet Halk Partisi - 4. AK Partinin restore edip açtığı tarihi hamamı yeniden açtılar CHP yönetimindeki İzmit Belediyesi dört yıl önce AK.

Akbaşoğlu Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi anketlerde her şeye rağmen yüzde 20nin altına doğru iniş içinde olduklarını net gördükleri için hırçınlaşarak dengelerini yitirerek. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ise AK Partinin milletin teveccühünü kazandığını belirterek Yolsuzlukla hırsızlıkla çetelerle mücadele ederek vesayet odaklarını elimine ederek bugünlere gelmiş bir partidir. Buna göre AK Parti 2021de 65 puan oy kaybetmiş.

CHPnin sosyal medya hesaplarından paylaşılan karikatür tarzı görselde Kemal Kılıçdaroğlu ve Faik Öztrak AK Partinin animasyonunda yer alan profesöre Güldük eğlendik hadi artık çıkar şu maskeyi diyor. AK Parti Sözcüsü Çelik CHPnin Kuran kursları hakkındaki çıkışını sinsi olarak nitelendirerek Türkiyenin milli güvenliği açısından Türkiyenin din eğitimi vermesi son. Ak parti 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15.

AK Parti CHP MHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekillerinin imzasını taşıyan Kazakistandaki olaylara ilişkin TBMM Genel Kurulunda açıklama yapıldı. AK Partinin dün sosyal medya hesabından paylaştığı yalan üretim merkezi adlı animasyon filmine CHPden yanıt geldi. Buna göre CHP 2021de oy oranını 32 artırmış.

Biz de bunu yayınlayalım dedim dedi. CHP İyi Parti Saadet Pa. Son dönemde seçim anketleri peş peşe yayınlanırken AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu CHPnin oy oranına ilişkin anketlerden yaklaşık 8 puan daha düşük bir oran paylaştı.

CHP Akp çizgiFilmGüncel Haberleri buradan takip edebilirsinizSayfamıza Abone olmayı unutmayınAyrıca yorumlarınızı da bekliyoruz. Siz bizi kendinizle. As the third largest city in Turkey Izmirs arguably the CHPs most prized electoral possession.

Evet dediler Çok iyi o zaman biz bunu alalım kendi sitemize koyalım. Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Cumhuriyet Halk Partisini CHP eleştirdiği yalan üretim merkezi başlıklı bir animasyon filmi hazırladıAKParti. Resmi twitter hesabından Yalan Üretim Merkezi başlıklı bir video animasyon.


Chp Den Ak Parti Ye Animasyon Yaniti Haydi Cikar Maskeni


Chp Den Ak Parti Nin Animasyon Filmine Yanit Politika


Akp Nin Merak Ettiren Paylasiminin Altindan Chp Yi Elestiren Animasyon Cikti


Ak Parti Den Chp Ye Animasyon Haberi Son Dakika Haberleri


Ak Parti Den Chp Ye Animasyon Youtube


Ak Parti Den Chp Cizgi Filmi Kemal Kilicdaroglu Ve Faik Oztrak Ile Dalga Gectiler Youtube

Posting Komentar untuk "Ak Parti Animasyon Chp"